facebook_pixel
Nya Doom-filmen släpps direkt-till-video den 1 oktober, kolla in nya teasern

Nya Doom-filmen släpps direkt-till-video den 1 oktober, kolla in nya teasern

Minns du att Id Software-rökaren Doom är på väg att få en ny långfilmsadaption? Själv hade jag glömt bort det fullständigt (jo, på allvar!) vilket är lite extra roligt då jag faktiskt skrev nyheten om den första trailern i mars. Nu har vi emellertid fått en ny teaser och ett spikat premiärdatum!

I tweeten här nedan får vi reda på Doom: Annihilation kommer släppas direkt-till-video (direkt-till-blu-ray?) den 1 oktober, och man kan förhandsboka ett eget exemplar via den officiella hemsidan.

Den nya teasern fortsätter imponera med ohygglig cgi, men i alla fall ser monstren åtminstone ut att höra hemma i Doom-universumet, så situationen kunde vara värre, antar jag? Varken Bethesda eller Id Software är dock involverade i filmen, och var pigga på att påpeka detta faktum redan i mars, så det rör sig knappast om en film som fansen “måste” se för att ta del av ny officiell lore inför Doom Eternal.

Här är den nya teasern för Doom: Annihilation.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar