facebook_pixel
Ny trailer visar en normal dag i Shenmue 3

Ny trailer visar en normal dag i Shenmue 3

Shenmue 3 Kickstarter-finansierades ursprungligen under 2015, men har sedan dess försenats fler gånger än vad någon vettig människa kan komma ihåg. Det senaste budet är att man numera siktar på lansering den 19 november, men inte skulle det förvåna åtminstone mig om det skulle dröja till nästa år.

En ny trailer har Yu Suzuki och utvecklingsteamet hos Ys Net åtminstone lyckats kläcka ur sig, Gamescom till ära, och den sammanfattar en vanlig in-game-dag i Shenmue 3 på 113 sekunder.

Dagen börjar, som sig bör, med ett mål mat från den lokala marknaden (även om det faktiskt är kvällstid i trailern under dessa sekvenser) innan Ryo avnjuter analoga spel i arkadhallen. Kvällen avrundas sedan med ett besök hos den lokala slagsmålsklubben där Ryo spöar upp ett gäng mer eller mindre övertygande karaktärsmodeller, innan han gör upp med sin gamla nemesis och kollapsar i armarna på en vacker kvinna.

Här är den nya trailern för Shenmue 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar