facebook_pixel
Ny Dead Cells-uppdatering gör spelarna mer förberedda inför bossarna

Ny Dead Cells-uppdatering gör spelarna mer förberedda inför bossarna

Det utmärkta roguelite-actionspelet Dead Cells (recension) lämnade early access på Steam i fjol, men har fortsatt få stora uppdateringar sedan dess. Och nu har ännu en lanserats: säg hej och hallå åt Who’s the Boss, den fjortonde uppdateringen, som du kan se en videogenomgång av här nedan.

Uppdateringens primära syfte är att göra spelarna mer förberedda inför de tuffa bosstriderna, detta genom att introducera nya monster baserade på var och en av bossarna, som alla är beväpnade med “en av de dödligaste eller mest okaraktäristika attackerna”. Dessa fiender introduceras alltid precis innan den aktuella bosstriden, för att spelarna förhoppningsvis ska ha de olika attackerna i färskt minne.

Who’s the Boss lägger också till en rad nya vapen baserade på bossarnas attacker, inklusive en enorm knytnäve som dyker upp genom marken, som man låser upp efter att ha besegrat nämnda bossar. Man kan också numera slå ihjäl monster med en stekpanna, för det är ju roligt.

Slutligen meddelar också Motion Twin att majoriteten av utvecklingsteamet just nu utvecklar olika prototyper för nästa spel. Man är dock ingalunda färdiga med Dead Cells riktigt ännu, och har fortfarande tre dedikerade Dead Cells-utvecklare, som numera bildat den nya konstellationen Evil Empire inom kontorsväggarna. Evil Empire kommer också, tids nog, utveckla ett helt nytt ip, som inte är Motions Twins nästa spel.

Här är videogenomgången av den nya uppdateringen till Dead Cells.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar