facebook_pixel
No Man’s Sky-uppdateringen Beyond släpps nästa vecka, kolla in lanseringstrailern!

No Man’s Sky-uppdateringen Beyond släpps nästa vecka, kolla in lanseringstrailern!

Berättelsen om No Man’s Sky har förtäljts till leda vid den här tidpunkten, men förblir ändå högintressant; efter en katastrofal lansering under 2016, till stora delar föranledd av på tok för frispråkig hajp av den huvudsakliga skaparen Sean Murray, gick utvecklingsteamet Hello Games under jorden.

Man återkom i det publika rummet först när man släppte den första stora uppdateringen. Sedan dess har det rullat på, och man har långsamt vänt No Man’s Skys skamfilade rykte till raka motsatsen. Och nu – nästa veckas onsdag, den 14 augusti – kommer man släppa “den största uppdateringen hittills”, kallad för Beyond.

Vi skrev om Beyond och dess onlinefokus tidigare i mitten av mars, då man planerade att släppa uppdateringen i tre delar. I ett nytt blogginlägg säger dock Sean Murray att dessa planer skrotades till förmån för en enda stor uppdatering, när det gick upp för teamet att de olika delarna “blev beroende av varandra”.

Beyond är inte bara vår största uppdatering hittills, utan den känns också som vår allra viktigaste. Det känns som att alla spelets olika delar har fogats samman och förenat upplevelsen mer än någon tidigare uppdatering.

För att fira den nya Beyond-uppdateringen säljs No Man’s Sky också för halva priset (27 euro och 49 cent) via Steam fram till den 21 augusti, och en mer utförlig kartläggning av Beyond väntar “väldigt snart”.

Här är lanseringstrailern för No Man’s Sky: Beyond och en titt på det nya VR-stödet.

 

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar