facebook_pixel
Need for Speed Heat släpps den 8 november, kolla in debuttrailern!

Need for Speed Heat släpps den 8 november, kolla in debuttrailern!

Precis som utlovat har Electronic Arts och svenska Ghost Games nu avtäckt det nya Need for Speed, som i linje med tidigare uppgifter bär undertiteln Heat. Således kan du kolla in debuttrailern här nedan för de första filmiska glimtarna av spelets intensiva stadslopp, under både dag- och nattid.

Need for Speed Heat har också fått ett lanseringsdatum: spelet släpps den 8 november via Origin, och om du vill börja spela några dagar tidigare, den 5 november, så kan du betala för prenumerationstjänsten Origin Access Premier för att få tillgång till en spelbar trialversion (som normalt brukar låta dig få spela X antal timmar av fullversionen innan den egentliga lanseringsdagen).

Du kan förboka och fördjupa dig i Need for Speed Heats synopsis här (lagliga gatlopp om dagarna, olagliga gatlopp med större belöningar om nätterna) och den officiella hemsidan låter meddela att gameplay-premiären äger rum om drygt fem dygn under Gamescom-mässan i Köln, inkommande måndag den 19 augusti.

Här är debuttrailern för Need for Speed Heat.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar