facebook_pixel
Mudrunner får uppföljare – kolla in debuttrailern för Snowrunner!

Mudrunner får uppföljare – kolla in debuttrailern för Snowrunner!

Hösten 2017 släpptes Spintires: Mudrunner, en nyversion av den leriga simulatorn Spintires från sommaren 2014. Uppenbarligen presterade spelet riktigt bra, ty nu har Saber Interactive och Focus Home Interactive premiärvisat sitt Snowrunner, och det är ungefär precis vad det låter som!

Nedan ser du således debuttrailern för Snowrunner, och i klippets Youtube-beskrivning kan vi läsa att att Snowrunner tidigare “gått under namnet Mudrunner 2“, så det rör sig absolut om en fullfjädrad uppföljare.

Vidare kommer “den ultimata offroad-upplevelsen” den här gången göras “större och bättre med ny imponerande grafik, avancerad simulationsfysik och massiva fordon”. Unika hinder i form av snödrivor och isiga floder introduceras i och med de nya vintriga miljöerna, och så kommer man dessutom kunna co-op-spela med upp till tre kamrater på över 15 nya sandlådekartor, varav vissa är “upp till fyra gånger större” än de vi hittade i originalet.

Snowrunner släpps någon gång under 2020 via Epic Games Store. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar