facebook_pixel
Minecraft fylls med bin

Minecraft fylls med bin

Minecraft har fått ett litet uppsving på senare tiden och det lär inte upphöra nu när 1.15-uppdateringen av spelets Java-version släppts. Den största nyheten är nämligen introduktionen av små blockiga bin.

De Nicolas Cage-dödande insekterna för även med sig honung, bikupor, och vaxkakor som nya föremål. Som mobb är bina neutrala och attackerar därför inte spelare om de inte blir attackerade först, precis som deras verkliga motsvarigheter. Om du däremot retar upp ett bi kommer det sticka dig, varpå det senare dör utan att droppa något föremål. Ditt monster.

Annars ser du mest bina samla pollen från blommor, som du också kan använda för att föda upp fler bin. Du kan också bygga bon och farma honung från dem, som i sin tur kan använda som crafting-material.

För mer information om de luddiga flygfäna kan du spana in uppdateringens patch notes. Eller varför inte ladda ner en mod som låter dig göra om dem till karaktärer från Adventure Time eller Bee Movie?

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar