facebook_pixel
Mega Man Zero/ZX Legacy Collection släpps till Steam i januari, kolla in trailern

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection släpps till Steam i januari, kolla in trailern

Tidigare finns Mega Man Legacy Collection, Mega Man X Legacy Collection och Mega Man X Legacy Collection 2 tillgängliga via Steam, men eftersom det finns ungefär tusen Mega Man-spel har Capcom inte grävt upp alla riktigt ännu – således är det dags att hälsa på Mega Man Zero/ZX Legacy Collection!

Förvirrad? Jag också, men hos Steam kan vi läsa att det nya samlingspaketet kostar 30 euro, och inkluderar spelen Mega Man Zero, Mega Man Zero 2, Mega Man Zero 3, Mega Man Zero 4, Mega Man ZX och Mega Man ZX Advent. Ganska mycket Mega Man, och för mig en obekant samling spel som hittills huserat på bärbara format (Game Boy Advance och Nintendo DS), därav den suddiga grafiken i trailern och på skärmdumparna.

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection släpps den 21 januari. Här är annonseringstrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar