facebook_pixel
Mardrömmar för två – Little Nightmares 2 släpps nästa år!

Mardrömmar för två – Little Nightmares 2 släpps nästa år!

Svenska Tarsier Studios mysrysliga plattformsspel Little Nightmares släpps våren 2017, men vår recensent Charlie Mårtensson var inte alltför imponerad, och nöjde sig med att dela ut betyget 68 procent. Men skam den som ger sig, ty nu har Tarsier Studios och Bandai Namco avtäckt uppföljaren!

Den största nyheten är att spelaren kontrollerar pojken Mono, medan Six, det förra spelets huvudroll, är en AI-styrd kompanjon. Detta ger upphov till ny mekanik som skymtar i trailern, där de två måste samarbeta för att ta sig över stup och liknande. Under valda sekvenser kommer Mono också kunna använda olika föremål, vilket enligt Bandai Namco “skänker ett extra lager av komplexitet till spelets pussel och möten med fiender”.

Little Nightmares 2 släpps någon gång under nästa år. Här är debuttrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar