facebook_pixel
Landlord’s Super är det nya spelet av Jalopy-skaparen, kolla in utannonseringstrailern

Landlord’s Super är det nya spelet av Jalopy-skaparen, kolla in utannonseringstrailern

Våren 2018 lämnade Jalopy early access på Steam, en egendomlig roadtrip-simulator genom det forna öststatsblocket, där spelaren pruttade runt i sin lilla Laika tillsammans med sin vresiga farbror. Ett unikt koncept, och utvecklaren Minskworks fortsätter tänka utanför lådan med sitt nya spel!

Jag skriver “utvecklaren” eftersom Minskworks i själva verket består av en enda person, närmare bestämt Greg Pryjmachuk, och du kan kolla in utannonseringstrailern för hans nästa spel Landlord’s Super här nedan.

Denna gång tar resan oss till 80-talets Storbritannien (där Greg Pryjmachuk även bor, fast i nutid då) och spelet beskrivs som “en livssimulator i förstaperson” där man får “bygga saker, supa sig full, bygga saker medan man super sig full” samt utforska en öppen värld, bekanta sig med den brittiska kulturen, interagera med olika karaktärer, blanda sin egna cement, montera sina egna byggnadsställningar och bygga tegelväggar sten för sten.

Du kan läsa mer om Landlord’s SuperSteam, där spelet kommer släppas i early access “snart”.

Här är den första supercharmiga trailern för spelet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar