facebook_pixel
Kolla in den läckta trailern för Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville!

Kolla in den läckta trailern för Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville!

Så sent som i söndags skrev vi om att Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3 förmodligen kommer heta Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville istället. Och den informationen visade sig stämma, i alla fall om man vågar tro på den läckta trailern här nedan, som visar spelet i dess filmiska majestät.

Läckta trailers bör alltid tas med en nypa salt, men denna är på tok för påkostad för att vara fejk, och inkluderar dessutom en specialskriven pop-låt, där texten kretsar kring de olika enhetstyperna och pittoreska Neighborville.

Trailern verkar dock inte vara slutgiltig då ett par av scenerna inkorporerar rena sketcher (vilket förvisso kan vara ett stilgrepp) som dessutom åtföljs av texten TEMP GAME FOOTAGE. Vi kan förmodligen vänta oss den färdiga, officiella trailern för Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville inom kort, och kanske rentav en tidigare premiär än ursprungligen tänkt då Electronic Arts numera gör bäst i att få ut den så snabbt som möjligt.

Här är den läckta trailern för Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar