facebook_pixel
Kolla in de första 14 oklippta minuterna från Borderlands 3

Kolla in de första 14 oklippta minuterna från Borderlands 3

Borderlands 3, Gearbox Softwares efterlängtade lootskjutare, släpps den 13 september. Om drygt en månad med andra ord, så spelet är mer eller mindre klart vid det här laget, vilket nu lett till att IGN har kunnat publicera de 14 första, oklippta spelminuterna i det nya Youtube-klippet här nedan.

Claptrap, Borderlands-seriens eviga maskot, guidar spelaren (i det här fallet i form av karaktären Moze, som vi bekantade oss närmare med i fredags) genom ett tutorial-segment, där vi utöver diverse “roliga” utläggningar av Claptrap även får exempel på lite ny spelmekanik (man kan glida längs marken i Apex Legends-stil) och en första introduktion av Children of the Vault, den religiösa sekt som av allt att döma utgör det huvudsakliga motståndet i Borderlands 3. Lilith från det första Borderlands dyker också upp vad det lider!

Här är de första 14 spelminuterna från Borderlands 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar