facebook_pixel
Just Cause 4: Danger Rising ger Rico en svävarbräda

Just Cause 4: Danger Rising ger Rico en svävarbräda

I slutet av fjolåret släpptes Just Cause 4, den senaste actionsandlådan (bortsett från Rage 2) av Avalanche Studios. Jerry Fogselius var dock rätt less på spelets bråkiga teknik när det begav sig i december, och nöjde sig därför med att dela ut det relativt fattiga betyget 67 procent i vår recension.

Liknande pessimistiska omdöme återges också på Steam, där Just Cause 4 sitter på ett “blandat” omdöme totalt sett, och ett “mestadels negativt” sådant under den senaste tiden, så vi antar att man inte gjort några meningsfulla framsteg med tekniken under det gångna halvåret.

Hur som helst har Just Cause 4 tidigare fått två expansioner (vi presenterades för det planerade dlc:t redan en månad innan lanseringen av basspelet) och nu har vi nåtts av en trailer för Danger Rising, den tredje och sista Just Cause 4-expansionen. Den blir tillgänglig för Gold Edition- och Expansion Pass-ägare den 29 augusti, och kan även inhandlas separat av vanliga dödliga från och med den 5 september.

Här är trailern för Danger Rising, och tydligen har Rico skaffat sig en svävarbräda! Mycket coolt.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar