facebook_pixel
Journey to the Savage Planet får online-co-op, släpps i januari!

Journey to the Savage Planet får online-co-op, släpps i januari!

Personligen gillar jag inte överlevnadsspel särskilt mycket, främst eftersom jag finner hela processen med att ständigt hitta nya resurser stressande och inte särskilt underhållande. Jag lockas ändå av upptäcktsresandet i dessa spel, så hur vore det med en titel som fokuserade enbart på den biten?

Såg hej och hallå till Journey to the Savage Planet, ett spel som ser ut som vilket överlevnadsspel som helst vid en första anblick (om än med en väldigt gemytlig grafisk stil) men eftersom den officiella hemsidan beskriver det hela som ett “äventyrsspel” så verkar tyngdpunkten absolut ligga på fröjdefullt utforskande utan större stress. Om du vill kan du även ta med dig en vän för lite gammalt hederligt co-op-ande genom de bisarra landskapen!

Journey to the Savage Planet släpps den 28 januari via Epic Games Store. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar