facebook_pixel
Hunt: Showdown är äntligen “färdigt”, kolla in lanseringstrailern!

Hunt: Showdown är äntligen “färdigt”, kolla in lanseringstrailern!

De senaste åren har varit riktigt tuffa för Crytek – den tyska studion knakade i fogarna under merparten av 2016 och 2017, och i början av 2018 slutade Cevat Yerli som företagets vd, vilket följdes upp med att Warface-utvecklarna lämnade Crytek och tog sitt spel med sig i början av det här året.

Under dessa förhållanden har Crytek ändå lyckats utveckla Hunt: Showdown, den konceptuellt högintressanta onlineskjutaren som lanserades i early access via Steam den 22 februari, och kombinerar PvE och PvP i en ogästvänlig 1800-tals-tolkning av Lousianas träskmarker. Igår blev spelet emellertid äntligen “klart”, och därför kan du kolla in lanseringstrailern här nedan, som bland annat upplyser oss om att man numera kan spela solo, i par eller i trior, och det sistnämnda är nyheter åtminstone för mig.

Jag blir dock fortsättningsvis inte klok på vad folk egentligen tycker om Hunt: Showdown – just nu sitter spelet på ett “mestadels positivt” Steam-omdöme totalt sett, men endast “blandat” under den senaste tiden, och det känns som att dessa åsikter åkt upp och ner som en jojo early access-processen igenom. Just nu verkar folk vara lite oense om de grafiska förändringarna i och med version 1.0 är till det bättre eller inte.

Här är lanseringstrailern för Hunt: Showdown.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar