facebook_pixel
Humble ger bort Dirt Rally i utbyte mot nyhetsbrevsprenumeration

Humble ger bort Dirt Rally i utbyte mot nyhetsbrevsprenumeration

2016 recenserade Mats Nylund Dirt Rally för den här eminenta publikationens räkning, och utsåg det utan omsvep till “ett av årtusendets bästa rallyspel”. Sedan dess har vi förvisso fått (den ännu bättre) uppföljaren, men om du råkar ha ett rallyformat hål i ditt Steam-bibliotek har vi goda nyheter!

Humble ger nämligen bort Dirt Rally precis nu, och allt du behöver för att få tag på en produktnyckel är att klicka på “get the game”-knappen här, och prenumerera på Humbles nyhetsbrev. Erbjudandet varar helgen ut (klockan 19:00 svensk tid söndag kväll om jag inte räknar helt fel?) så du gör förmodligen bäst i att plocka på dig spelet precis nu så att du inte glömmer bort det när helgens bestyr och dignande program(?) inleds på allvar.

Här är den gamla lanseringstrailern för Dirt Rally.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar