facebook_pixel
Gnog är gratis via Epic Games Store nu, följs av Hyper Light Drifter och Mutant Year Zero

Gnog är gratis via Epic Games Store nu, följs av Hyper Light Drifter och Mutant Year Zero

Förra veckans gratisspel via Epic Games Store var Alan Wake och For Honor (för varför nöja sig med ett gratisspel varje vecka när man kan ha två?) och normalt brukar de bytas när nästa gåvotitel går live. Så icke den här gången, tydligen, då både Alan Wake och For Honor fortfarande är gratis?

Du måste dock söka upp respektive titel manuellt för att hitta dem i butiken, då de “officiellt” har ersatts av det nya gratisspelet Gnog i den centrala bannern på den huvudsakliga butikssidan. Gnog är ett rätt otippat spel i det här sammanhanget, då åtminstone jag inte hade hört talas om Ko-Ops och Double Fines 3d-pusslare (med VR-stöd) fram till förra veckan, men hej, det är kul med någon totalt okänd överraskning ibland också!

Nästa vecka kommer dock Epic Games återigen storsatsa då vi kommer få den kanske mest namnstarka och spännande gratisduon hittills; Hyper Light Drifter och Mutant Year Zero: Road to Eden ersätter nämligen Gnog nästa torsdag, och det rör sig om två extremt uppskattade spel. Rikard Olsson belönade Hyper Light Drifter med massiva 90 procent våren 2016, medan Jocke Kilman delade ut 80 procent åt Mutant Year Zero: Road to Eden så sent som i december förra året. En fortfarande ruskigt stekhet duo med andra ord!

Här är den gamla lanseringstrailern för Gnog, veckans gratisspel på Epic Games Store.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar