facebook_pixel
Fortnite säsong 10 introducerar feta co-op-robotar och tidsbubblor

Fortnite säsong 10 introducerar feta co-op-robotar och tidsbubblor

I måndags skrev vi om de antydda tidsresorna som var på gång inför den tionde säsongen av Fortnite. Dusty Depot var den första platsen som Epic Games sprängde sönder och samman en gång i tiden, men nu tycks den ha repat sig någorlunda, och återställts till dess forna prakt. Eller?

Säsong 10 inleds av Fortnite inleds ikväll och nedan kan du se den officiella trailern som introducerar oss för “rift”-zoner, där delar av Fortnite-kartans förflutna kan dyka upp. “Världen du spelar i idag är kanske inte densamma som du spelar i imorgon” hälsar Epic Games lite lagom kryptiskt.

Den största nyheten med säsong 10 är dock givetvis de helt nya robotorna, där en spelare tar kontrollen över skjutandet, medan en andra sköter navigerandet. Roboten kan dasha, superhoppa samt stampa på fiender och byggnader, och den är bestyckad med en hagelbössa, en raketkastare och en personlig sköld.

Du kan läsa de kompletta anteckningarna för säsong 10 av Fortnite här, och utöver ovan nämnda nyheter hittar vi även en uppdatering för arenaläget, som introducerar en standardiserad poängstruktur och 10 olika divisioner.

Här är trailern för säsong 10 av Fortnite.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar