facebook_pixel
Fortnite möter Borderlands i den senaste uppdateringen

Fortnite möter Borderlands i den senaste uppdateringen

Fortnite säsong 10 inleddes i början av den här månaden, och utöver co-op-robotarna (som internet har väldigt starka åsikter om, som jag förstått det) var en av de verkligt stora nyheterna “rift”-zonerna, som ger utvecklarna Epic Games möjligheten att ändra battle royale- kartan hur de vill, när de vill.

Nu har Fortnite fått en ny uppdatering, och du kan läsa om alla nyheterna i version 10.20 på den officiella hemsidan. De nämnda “rift”-zonerna har den här gången lyckats få tag i Gearbox Softwares lootskjutare Borderlands (utmärkt tajming eftersom Borderlands 3 släpps den 13 september) vilket gör att du numera kan Fortnite-skjuta och -bygga på en liten del av ökenplaneten Pandora.

Borderlands-maskoten Claptrap vill (givetvis) också vara med och leka tillsammans med affischpojken Psycho, och nya kosmetiska föremål baserade på duon kan inhandlas i form av Pscycho Bundle via in-game-butiken.

Här är trailern för Borderlands gästspel i Fortnite.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar