facebook_pixel
Everspace-utvecklarna visar upp ny öppen värld-rymdskjutare

Everspace-utvecklarna visar upp ny öppen värld-rymdskjutare

Våren 2017 lämnade Rockfish Games rymdskjutare Everspace early access på Steam – ett spel som ursprungligen finansierades via Kickstarter och bjuder på en roguelike-doftande upplevelse med procedurellt genererade omgivningar, där pengar och ritningar följer med till nya försök.

Nu gör sig dock Rockfish Games redo för att avtäcka något helt nytt, då man via Twitter har delat med sig av fyra fräscha skärmdumpar från en “öppen värld-rymdskjutare”, som kommer presenteras på allvar under Gamescom-mässan i Köln, imorgon kväll kl. 20:00 svensk tid. Vi kan också utläsa att spelet byggs i Unreal-motorn, och i en uppföljnings-tweet avslöjas även att Twitch-streamaren Voidfox kommer ta spelet på en pre-alpha-provtur “snart”.

Här är Rockfish Games tweet om deras nya rymdskjutare.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar