facebook_pixel
Epic Games Store smygförsenar flera av sina utlovade funktioner

Epic Games Store smygförsenar flera av sina utlovade funktioner

Dags för ytterligare ett avsnitt av “Ni som ogillar Epic Games Store får vatten på er kvarn” kan vi rapportera att Epic i smyg har försenat flera av de funktioner som de utlovade under juli.

Detta vet vi främst tack vare PC Invasion som kartlagt hur flera av de nyheter som Epic listat på sin roadmap för släpp under juli numera planeras till augusti. Detta inkluderar möjligheten att se hur länge man spelat sina spel, Humble Bundle-integration, och en redesign av affärens gränssnitt. Ingen av dessa annonserades av Epic utan skiftade helt enkelt tyst från juli till augusti i företagets Trello.

PC Invasion påpekar också att ovan nämnda Trello listar “cloud saves” som släppt, trots att det enbart har aktiverats på ett fåtal spel. Något som Tim Sweeney bekräftade på Twitter:

Hur som helst lär det här inte göra minsta lilla för att lugna de många som ogillar Epic och deras launcher. Det är minst sagt suspekt att så relativt simpla funktioner dröjer så fast företaget fortsätter att fira fler exklusiva titlar, vilket ju får även en Epic-agnostiker som jag att höja på ögonbrynen.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar