facebook_pixel
En Sea of Thieves-utvecklare råkade annonsera att eld är på väg

En Sea of Thieves-utvecklare råkade annonsera att eld är på väg

Som spelutvecklare är det inte alltid lätt att hålla reda på vilka saker ens publik ska veta och vad som ska förbli hemligt. Det har Rares James Thomas blivit varse efter att ha råkat annonsera en kommande uppdatering till deras Sea of Thieves.

Det var på Rares veckovisa stream som Thomas avslöjade att teamet just nu jobbar på att lägga till eld i en kommande patch. Låt oss titta på hur det gick till (Thomas blunder sker 1:04:07):

Efter att hans medstreamare Andrew Preston berättat en anekdot vänder sig Thomas mot chatten och följande utväxling sker:

– Jag tror det största vi har utannonserad som kommer snart är eld. Förhoppningsvis kommer det bli något-”

Här avbryts han av Preston som tittar honom djupt i ögonen och frågar menande:

– Är det utannonserat ännu?

Efter några sekunders tystnad häver Thomas ut ett mjäkigt “are you kidding me?” och lägger sig sedan raklång över skrivbordet. Som våra internationella kollegor påpekar var detta dessutom Thomas återkomst till streamen efter ett halvårs frånvaro efter att han av misstag utannonserade papegojor live (vilket förvisso fans redan hade listat ut).

Hans kollegor tog givetvis chansen att retas lite på Twitter:

När nästa Sea of Thieves-uppdatering dyker upp vet vi inte men om Thomas lättar på läpparna igen uppdaterar vi er snarast.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar