facebook_pixel
Egensinniga rts:et Iron Harvest släpps nästa höst, kolla in nya trailern!

Egensinniga rts:et Iron Harvest släpps nästa höst, kolla in nya trailern!

Förra våren lyckades King Art Games Kickstarter-finansiera sitt feta rts Iron Harvest. Man efterfrågande 450 000 dollar men drog in hela 1,3 miljoner, vilket får ses som ganska lyckat. I slutet av fjolåret fick vi sedan en trailer med spelsekvenser från alfaversionen, och nu har vi fått ett lanseringsdatum!

Iron Harvest släpps via Steam den 1 september 2020 (otroligt lustigt eftersom det utspelas under ett alternativt 1920-tal) och avslöjandet till ära har vi även fått en ny Gamescom-märkt trailer som du kan kolla in här nedan.

Nya in-game-sekvenser tar vid en minut in, och även om det vore fel att kalla dem för rent gameplay så ger de ändå en fingervisning om den visuella kvaliteten vi kan förvänta oss. Och det ser rätt mysigt ut eller hur? Personligen diggar jag framförallt de gulligt kantiga men samtidigt rejält skräckinjagande plåtburksrobotarna.

Här är den nya trailern för Iron Harvest.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar