facebook_pixel
Ducktales: Remastered tas ner från digitala butiker, får sista massiv rea

Ducktales: Remastered tas ner från digitala butiker, får sista massiv rea

Sommaren 2013 släppte Capcom och Way Forward Ducktales: Remastered, en uppskattad nyversion av det klassiska plattformsspelet Ducktales som släpptes till NES under 1989. Men nu har man låtit meddela att Ducktales: Remastered kommer sluta säljas via digitala spelbutiker inom kort.

Via Steam får dock Ducktales: Remastered en massiv, 75-procentig rea (3 euro och 49 cent istället för det ordinarie 14 euro) fram tills Steam-utträdet sker (den 10 augusti, men Capcom varnar att inga exakta klockslag finns). Precis som vanligt när spel slutar säljas via Valves onlinebutik så kommer du kunna fortsätta ladda ner och spela dem via ditt bibliotek, bara du inhandlar det i tid. Varför Ducktales: Remastered försvinner från de digitala butikerna berättar inte Capcom, men högst antagligen handlar det om licensrättigheter, precis som vanligt.

Här är den gamla lanseringstrailern för Ducktales: Remastered.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar