facebook_pixel
Draw Distance berättar mer om Vampire: The Masquerade – Coteries of New York

Draw Distance berättar mer om Vampire: The Masquerade – Coteries of New York

Har du hört? Vampire: The Masquerade är tillbaka! Utöver Bloodlines 2 och Big Bad Wolfs spel är även Vampire: The Masquerade – Coteries of New York på ingång, och faktum är att det sistnämnda släpps redan i höst. Tidigare i sommar fick vi debuttrailern, och nu har utvecklarna gett oss ny information.

Polska Draw Distance har nämligen publicerat ett nytt blogginlägg på Steam, där man listar mängder av intressanta detaljer i behändig punktform. Om du är verkligt intresserad rekommenderar vi att du lusläser inlägget på egen hand, men i korthet fortsätter man betona att “spelarens val spelar roll”, och att “många potentiella stigar” kommer leda till spelets avslutning. Draw Distance planerar även implementera “signifikanta avgreningar och reaktivitet”, så att spelare verkligen ska känna hur de påverkar världen runt omkring sig.

Även om Coteries of New York “främst är text- och storydrivet” så kommer hunger-, mänsklighets- och Masquerade-mekaniker hålla koll på hur du beter dig, hur väl du smälter in i samhället omkring dig, och vilka angreppssätt som finns tillgängliga i varje given situation.

Slutligen säger Draw Distance också att man “gått in i utvecklingens sista fas”, så man kommer av allt att döma kunna leverera Vampire: The Masquerade – Coteries of New York någon gång under hösten, precis som tänkt.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar