facebook_pixel
Det bästa Total War: Shogun 2-dlc:t sadlar om till fristående Saga-titel

Det bästa Total War: Shogun 2-dlc:t sadlar om till fristående Saga-titel

När Creative Assembly och Sega presenterade spin-off-serien Total War Saga i förfjol (som förmodligen väntar utökning i form av Total War Saga: Troy) nämnde man det hyllade Total War: Shougun 2-dlc:t Fall of the Samurai och dess avgränsade upplägg som den största inspirationskällan

Och nu har just Fall of the Samurai gått och blivit en fristående del av Saga-serien på Steam, vilket betyder att man inte längre behöver äga Total War: Shogun 2 för att kunna spela det.

Dessutom, för att fira den här nya affärsmodellen, är Fall of the Samurai prissänkt med hela 75 procent (7 euro och 49 cent istället för 30 euro) fram till nästa veckas måndag, den 19 augusti, och baserat på användaromdömet (“väldigt positivt” både under den senaste tiden och totalt sett) är det historiska mötet mellan den japanska samurajkulturen och västvärldens moderna eldkraft fortfarande väl värt att uppleva!

Här är en trailer för den ursprungliga dlc-lanseringen av Fall of the Samurai.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar