facebook_pixel
Den första Epic Games Store-exklusiviteten Hades når Steam i december

Den första Epic Games Store-exklusiviteten Hades når Steam i december

I slutet av fjolåret, när Epic Games Store precis hade slagit upp portarna, ingick Supermassive Games early access-titel Hades i den allra första omgången av annonserade exklusiviteter. Vid tillfället var det lite oklart exakt vad det här innebar, men sedan dess har läget klarnat en aning.

Under det gångna året har vi nämligen fått tillräcklig information för att kunna dra slutsatsen att Epic Games föredragna exklusivitetsavtal sträcker sig över ett år. Och nu närmar vi oss sakteliga tidpunkten då de allra första Epic Games Store-exklusiviteterna börjar få tillåtelse att expandera till andra onlinebutiker, och i Hades fall kommer det inträffa den 10 december, då actionspelet lanseras i early access via Steam.

Supermassive Games påpekar dock att den första early access-versionen på Steam kommer vara “ett stort feature-rikt spel”, och eftersom det fullständiga Steam-spelet kommer lanseras någon gång under andra halvan av nästa år så kan vi nog anta att Steam-versionen kommer hålla jämna steg med dess Epic Games Store-syskon från ruta ett (även om detta inte sägs rakt ut).

Hades har ännu ingen prislapp på Steam, men eftersom spelet just nu kostar 19 euro och 54 cent (15 procents rea) via Epic Games Store kan vi nog förvänta oss något liknande.

Här är en trailer för Steam-versionen av Hades.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar