facebook_pixel
Darksiders Genesis demonstrerar lokalt co-op-spelande i ny video

Darksiders Genesis demonstrerar lokalt co-op-spelande i ny video

Tidigare i sommar introducerades vi för Darksiders Genesis, ett Diablo-doftande actionrollspel av Battle Chasers: Nightwar-utvecklarna Airship Syndicate. Spelet fungerar också som en prequel till de ordinarie Darksiders-spelen, och vi kommer få spela som apokalypsryttaren Strife för allra första gången.

Co-op är ett uppenbart fokus, både online och lokalt, då Strife får sällskap av det första spelets huvudrollsinnehavare War. Festligt nog verkar även pc-versionen ha stöd för lokalt samarbetande då gameplay-klippet här nedan visar upp just pc-versionen, och hur den delade skärmen fungerar.

Som vanligt blir det lite trångt, men tacksamt nog tonas användargränssnittet ner när det inte behövs, vilket ger åtminstone mig intrycket av att det hela kommer vara fullt spelbart på en tillräckligt stor skärm.

Darksiders Genesis släpps någon gång innan årsskiftet via Steam. Här är den nya gameplay-videon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar