facebook_pixel
Celeste och Inside skänks bort gratis via Epic Games Store, följs av The End is Nigh och Abzü

Celeste och Inside skänks bort gratis via Epic Games Store, följs av The End is Nigh och Abzü

Det är den där tiden på veckan igen, och Epic Games har rullat ut veckans gratisspel via Epic Games Store. Den här gången rör det sig om Celeste och Inside, två nästintill löjligt hyllade och tematiskt mörka plattformsspel (recension och recension) som du numera kan plocka på dig helt avgiftsfritt!

I vanlig ordning har även nästa veckas gratisspel avslöjats (som ersätter den nuvarande duon nästa torsdag) och de är återigen två stycken till antalet; The End is Nigh är ett Super Meat Boy-aktigt plattformsspel av The Binding of Isaac-skaparen Edmund McMillen (i samspel med Tyler Glaiel), medan Abzü är ett närmast meditativt undervattensäventyr av Journeys art director Matt Nava (och studion Giant Squid), som vi även har recenserat.

Här är de gamla lanseringstrailrarna för Celeste och Inside.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar