facebook_pixel
Borderlands 3 presenterar den fjärde och sista spelbara hjälten FL4K i ny trailer

Borderlands 3 presenterar den fjärde och sista spelbara hjälten FL4K i ny trailer

De senaste veckorna har vi gått igenom de spelbara hjältarna i Borderlands 3, en efter en. Först kollade vi in Moze och Zane, därefter bekantade vi oss med Amara, och nu har vi nått fram till gängets fjärde och sista glada(?) kämpe, det vill säga roboten FL4K, även kallad för The Beastmaster.

I vanlig ordning kan du kolla in en ny trailer här nedan, och den här gången introduceras vi för FL4K:s mysiga husdjur, inklusive typ en kattapa med neongröna solglasögon (för att varför inte). Du kan också bekanta dig närmare med FL4K:s erfarnehtsträd i en ny artikel på den officiella hemsidan, och det rör sig i tur och ordning om Hunter (som kretsar kring husdjuret Spiderant Centurion), Master (Guard Skag) samt Stalker (Jabber Sidekick).

Borderlands 3 släpps den 13 september. Här är introduktionen av FL4K.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar