facebook_pixel
Borderlands 3 presenterar den tredje spelbara karaktären Amara

Borderlands 3 presenterar den tredje spelbara karaktären Amara

Förra veckan kollade vi in de två första av de fyra spelbara Borderlands 3-hjältarna, Moze och Zane. Och nu har man presenterat den tredje, närmare bestämt Amara (The Siren), en tuff dam som tydligen alltid är ute efter en fight, och alltid är villig att pulvrisera fiender med sina skimrande Jojo-nävar.

Utöver trailern här nedan har Amara också fått en officiell artikel där vi introduceras för hennes färdighetsträd med tillhörande förmågor; i tur och ordning rör det sig som Fist of the Elements (elementbaserad skada), Mystical Assault (astrala projektioner) samt Brawl (rena nästridsattacker). Amara som helhet tycks lämpa sig utmärkt för de spelare som gärna rusar rakt in i fiendehorderna först, och börjar fundera på hur de ska överleva senare.

Här är introduktionstrailern för Amara i Borderlands 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar