facebook_pixel
Anthem-producenten Ben Irving lämnar Bioware efter åtta års tjänst

Anthem-producenten Ben Irving lämnar Bioware efter åtta års tjänst

Att Bioware inte längre är vad studion en gång var är vida känt, och nu har ännu en av veteranerna bestämt sig för att lämna skeppet; denna gång rör det sig om Ben Irving, lead producer för Anthem, som beslutat sig för att tacka ja till en “spännande möjlighet hos ett annat spelföretag”.

Ben Irving, som jobbat hos Bioware i åtta år, har dock inte avslöjat vilket företag det rör sig om ännu, och ägnar merparten av sina Twitter-tecken åt att prisa Bioware. Han säger att “allt sedan jag spelade Baldur’s Gate för många många år sedan har Bioware varit min drömarbetsplats”, och att han “tror att Anthem har en ljus framtid”, trots att den senaste uppdateringen Cataclysm inte direkt lyckats reparera lootskjutarens skamfilade rykte.

Här är är Ben Irvings farväl-tweetar till Bioware.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar