facebook_pixel
Alan Wake och For Honor är gratis via Epic Games Store nu, följs av pusselspelet Gnog

Alan Wake och For Honor är gratis via Epic Games Store nu, följs av pusselspelet Gnog

Föra veckan skänktes inte bara ett utan två spel bort helt gratis via Epic Games Store (Moonlighter och This War of Mine) och eftersom de nu har följts av Alan Wake och For Honor (gratis fram till nästa torsdag) fanns det anledningar att tro att gratismenyn plötsligt växt sig dubbelt större.

Så är dock inte fallet, då nästa veckas gratisspel återigen blir ett till antalet, och den här gången rör det sig om Gnog, ett 3d-pusselspel med VR-stöd som ursprungligen släpptes så sent som förra sommaren av Ko_Op och Double Fine. Åtminstone jag har inte hört talas om spelet tidigare, vilket är gemytligt då ett problem med gratisspelen på Epic Games Store har varit att det brukar röra sig om spel som väldigt många redan äger.

Vi kan också passa på att konstatera att det är standardutgåvan av For Honor som gäller, och den innehåller en “standardlång” upplåsningstid för nya krigare tillsammans med “baslägena och kartorna” samt Breach Mode. Utgåvan innehåller dock inte Arcade Mode, Wu Lin-krigarna eller år 1- och år 2-krigarna, så de måste du köpa till skilt i form av tre stycken 30 euro dyra dlc-bundles. Vi ser nog vad ni vad ni gjorde där, Ubisoft!

I fallet Alan Wake så ingår dlc-episoderna The Signal och The Writer tillsammans med basspelet, men inte den fristående expansionen Alan Wake’s American Nightmare, och den säljs heller inte via Epic Games Store ännu.

Här är de gamla lanseringstrailrarna för Alan Wake och For Honor.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar