facebook_pixel
Warframe får en tredje öppen värld-zon och ett intro av 10 Cloverfield Lane-regissören

Warframe får en tredje öppen värld-zon och ett intro av 10 Cloverfield Lane-regissören

Vi har tidigare konstaterat att Warframe är en av Steams tysta giganter, och just idag plattformens sjunde mest spelade spel överhuvudtaget. Inte undra på eftersom hajpen för Digital Extrems spel är på topp just nu, då eventet Tennocon 2019 ordnades i helgen för fans av free-to-play-skjutaren.

Den största nyheten som avslöjades under Tennocon 2019 var en tredje öppen värld-zon kallad för The Duviri Paradox, som du kan se en mycket stämningsfull och nästan lite HR Giger-doftande trailer för här nedan.

The Duviri Paradox är “under utveckling nu” och lär därför dröja ett tag, men nu i höst drar det nya “filmiska storyuppdraget” The New War igång, som du också kan se en trailer för här nedan. Dessutom, som om det här inte vore nog med Warframe-nyheter, så har 10 Cloverfield Lane-regissören Dan Trachtenberg snickrat ihop en kortfilm som numera fungerar som spelets intro, som du också kan kolla in här nedan.

Slutligen vill vi även passa på att tipsa om en livedemo på Twitch av den kommande expansionen Empyrean (lär släppas i höst eller i början av nästa år) som låter dig flyga omkring i rymden och bland annat stjäla andra spelares skepp. Men om inte det är spännande nog kan du också försöka vinna en verklig rymdresa genom att spela jättemycket Warframe, och du kan se en video på ämnet här nedan, nedan om allt annat.

Här är alla ovan nämnda videor om Warframe.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar