facebook_pixel
Valve ber om ursäkt för Steam Grand Prix igen, skänker bort ytterligare 5000 gratisspel

Valve ber om ursäkt för Steam Grand Prix igen, skänker bort ytterligare 5000 gratisspel

Årets sommarrea på Steam inleddes den 25 juni (vi listade några inköpstips i vår nyhet) men det mest omtalade ämnet har inte varit alla heta erbjudanden, utan att minispelet Steam Grand Prix förvirrade precis alla, vilket ledde till att Valve bad om ursäkt för det avancerade upplägget.

Och nu, eftersom Steam-rean avslutas ikväll (18:00 svensk tid om Steam fungerar som det brukar) har Valve bett om ursäkt för Steam Grand Prix igen. Man skriver att “racerbanan hade en del oväntade vändningar”, och att man “försökte räta ut dem” och förväntar sig “bättre kurvor nästa gång vi bjuder in er till racen”.

Som plåster på såren delar man också ut ytterligare 5000 gratisspel till 5000 slumpmässiga användare som deltagit i Steam Grand Prix, men tyvärr är det för sent om du inte redan gett det hela ett försök.

Vi får även lite intressant statistik över de mest utdelade gratisspelen över hela tävlingen (deltagarna kunde vinna spelet de placerade överst i sin önskelista), och det överlägset mest populära alternativet var Cyberpunk 2077, följt av Sekiro: Shadows Die Twice, Total War: Three Kingdoms, Octopath Traveler och Grand Theft Auto 5.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar