facebook_pixel
Ubisoft vill att fansen ska göra musik för Watch Dogs Legion, men garanterar inte att de får betalt

Ubisoft vill att fansen ska göra musik för Watch Dogs Legion, men garanterar inte att de får betalt

Minns du när Beyond Good and Evil 2 gjorde sin storartade comeback på E3 för några år sedan, och skådespelaren Joseph Gordon-Levitt plötsligt dök upp och började prata om att fansen kunde bidra till utvecklingen? Tja, nu är han tillbaka, denna gång med nyligen avtäckta Watch Dogs Legion i kikaren.

I videon här nedan berättar Clint Hocking, creative director för Watch Dogs Legion, mer om initiativet tillsammans med Joseph Godon-Levitt. Det communitybaserade programmet Hitrecord (som Gordon-Levitt är representant för) kommer nämligen bidra med “10 nya låtar till Watch Dogs Legion“, skrivna och framförda av Hitrecord-medlemmar. Var och en av de 10 låtarna kommer belönas med 2000 dollar, som kommer delas mellan “alla personer vars bidrag är med i den slutliga versionen som är med i spelet”.

Med andra ord är det fullt möjligt för folk att lägga ner orimligt mycket tid på det här och ändå inte få en enda dollar för besväret, så var mycket medveten om det om du beslutar dig för att vara med.

Här är videon om den spelarskapade musiken i Watch Dogs Legion, och du kan läsa mer Hitrecords samarbete med Watch Dogs Legion på Hitrecords officiella hemsida, där du även kan anmäla ditt intresse.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar