facebook_pixel
Trots försäljningsflopp har Where the Water Tastes Like Wine fått nytt gratismaterial

Trots försäljningsflopp har Where the Water Tastes Like Wine fått nytt gratismaterial

I början av 2018 släpptes det berättelsedrivna och historiska roadtripäventyret Where the Water Tastes Like Wine, som trots ett gott mottagande av de som spelade det (medelomdömet är “väldigt positivt” på Steam) blev en mäktig försäljningsflopp, som vi skrev om i detalj när det begav sig.

Trots detta har Where the Water Tastes Like Wine nu fått utökning, som utöver buggfixar, livskvalitetsuppdateringar och prestandaförbättringar lägger till nytt storyinnehåll som fokuserar på kinesamerikanernas upplevelser och deras ofta bortglömda avtryck på den amerikanska historien och kulturen. Dessutom har ett lokaliseringsteam översatt hela spelet till kinesiska, vilket säkert var en bakomliggande orsak till att Dim Bulb Games och Serenity Forge beslöts sig för att utveckla nytt material till att börja med.

Här är den gamla lanseringstrailern för Where the Water Tastes Like Wine.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar