facebook_pixel
Tracks: The Toy Train Tracks Set Simulator Game lämnar early access den 20 september

Tracks: The Toy Train Tracks Set Simulator Game lämnar early access den 20 september

Redan hösten 2017 lanserades Whoop Groups och Excalibur Games bedårande Tracks: The Toy Train Tracks Set Simulator Game (säg det fem gånger snabbt!) i early access via Steam. Och nu, två år senare, kommer det äntligen bli “klart” och lämna early access-stämpeln vid närmaste hållplats.

Mer specifikt inträffar releasen den 20 september, och med tanke på att Trains har ett “väldigt positivt” omdöme bland användarna på Steam, så verkar det vara redo för utexamineringen.

Detta innebär dock inte att spelet kommer sluta få nya uppdateringar, men dess skapare (som verkar vara en ensam person?) säger att “jag är nöjd med spelets skick, det är större än jag någonsin hade kunnat föreställa mig och jag är stolt över det”. Dessutom är det “inte nyttigt för ett spel att befinna sig i early access för alltid”, främst för att “folk är misstänksamma gentemot early access rent generellt”.

Här är den nyaste trailern för Tracks, som även avslöjar en Xbox One-version.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar