facebook_pixel
Tiny Metal: Full Metal Rumble är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Tiny Metal: Full Metal Rumble är ute nu, kolla in lanseringstrailern

I maj bekantade vi oss med Tiny Metal: Full Metal Rumble, Area 35:s nya Advance Wars-doftande strategititel, och uppföljare till förra höstens Tiny Metal. Och nu har Tiny Metal: Full Metal Rumble lanserats via Steam, och du kan således kolla in den informativa lanseringstrailern här nedan.

Tiny Metal: Full Metal Rumble kan just nu inhandlas för 11 euro och 89 cent (15 procents rea) innan priset höjs till det ordinarie 14 euro nästa veckas torsdag, den 18 juli.

Hittills har Tiny Metal: Full Metal Rumble verkligen inte gjort något större väsen av sig på Steam (det har endast lyckats skrapa ihop 5 användarrecensioner, vilket inte ens är tillräckligt för att räkna ut ett medelbetyg) men förhoppningsvis lever spelet upp till de tidigare fansens förväntningar, i alla fall.

Här är lanseringstrailern för Tiny Metal: Full Metal Rumble.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar