facebook_pixel
Tim Willits kommer lämna Id Software efter 24 år

Tim Willits kommer lämna Id Software efter 24 år

Id Software är inte längre vad det har varit, men lyckades ändå återuppfinna sig självt när den strålande Doom-rebooten släpptes under 2016. En av de få profiler som funnits kvar av det gamla gardet är dock Tim Willits, studio director, men nu kommer även han lämna efter 24 års tjänst.

– Efter 24 år har jag beslutat mig för att lämna Id Software efter Quakecon, skriver Tim Willits på Twitter. Jag har varit extremt lyckligt lottad över att ha fått jobba med de bästa människorna inom industrin, på verkligt fantastiska spel. Quakecon har varit en otrolig del av min resa och jag ser fram emot att träffa alla på Gaylord Texan.

Quakecon 2019 äger rum mellan den 25 och 28 juli i Gaylord Texan Resort & Convention Center, i Grapevine, Texas. Tim Willits tillägger också att “alla spel som för närvarande är under utveckling ligger i mycket kapabla händer, och min avgång kommer inte påverka några planerade releaser”, så det verkar vara mycket genomtänkt.

Tim Willits kommer avslöja sina framtida planer efter Quakecon. Här är hans tweet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar