facebook_pixel
The Division 2-regissören pejlar intresset för single player-spinoff

The Division 2-regissören pejlar intresset för single player-spinoff

Visste du att utvecklare spelar andra utvecklares spel, och ibland har tankar kring hur de kunde tas vidare? För det har de, åtminstone Tim Spencer, level director hos Lego-utvecklarna TT Games, som har luftat sina tankar för ett eventuellt single player-spel i The Division-universumet.

– Jag älskar tanken på en handlingdriven The Division-spinoff för en spelare, skrev Tim Spencer i en tweet. Spelet kunde fokusera på en ensam agent som skulle försöka ta sig hem till sin familj efter att ha blivit sänd till New York, under SHD-blackouten efter Washingtons fall. The Last of Us x Division.

– Ingen av berättelserna har utforskat vad jag tror att en Division-agent måste uppoffra, och vad de går igenom mentalt. När man tänker på det så är det en ganska mörk/episk grej, det finns stora möjligheter att berätta otroliga berättelser där

Julian Gerighty, creative director hos The Division-utvecklarna Massive Entertainment i Malmö, gillade uppenbarligen tankegångarna rejält, och retweetade därför Tim Spencers utläggning samtidigt som han bad om åsikter av fansen. “Uppenbarligen inte något som folk våldsamt är emot” blev sammanfattningen av ärendet, vilket inte betyder någonting, alls, men idéerna har åtminstone presenterats publikt i officiell kapacitet!

Här är Julian Gerightys retweet av Tim Spencers tankar.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar