facebook_pixel
The Bard’s Tale IV: Director’s Cut släpps i augusti, kolla in nya trailern

The Bard’s Tale IV: Director’s Cut släpps i augusti, kolla in nya trailern

Tidigare i år avslöjade numera Microsoft-ägda Inxile att deras grottkravlarrollspel The Bard’s Tale IV: Barrows Deep kommer få en kraftigt utökad Director’s Cut-utgåva. Och nu har den fått både ett releasedatum och en ny trailer som du kan kolla in här nedan, som också ger en fin överblick av spelet.

Director’s Cut kommer, i sedvanlig rollspelsstil, bli en gratis uppdatering om du redan äger originalspelet. Och nyheterna blir minst sagt rejäla, då de bland annat inkluderar en ny grotta med en ny berättelse (och nya fiendetyper), tillsammans med nya föremål, inventariefiltrering, fullständig ombalansering av hela spelet, möjligheten att hoppa över pussel, uppdaterad spelmotor och förbättrad prestanda och stabilitet.

The Bard’s Tale IV: Director’s Cut släpps via Steam och GOG den 27 augusti, och standardutgåvorna kan förhandsbokas för 35 euro via bägge plattformarna, vid sidan av en dyrare Deluxe-utgåva med digitala bonusar.

Här är den nya trailern för The Bard’s Tale IV: Director’s Cut.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar