facebook_pixel
Swery-äventyret The Good Life försenas till våren 2020

Swery-äventyret The Good Life försenas till våren 2020

The Good Life har haft det svårt. En misslyckad Fig-kampanj följdes av ett Kickstarter-försök som med nöd och näppe gick vägen när det begav sig våren 2018. Spelet var tänkt att lanseras samma höst men försenades, och nu glider den egendomliga livssimulatorn vidare ända till våren 2020.

– Det är ett mycket viktigt, tungt beslut, men vi fattade det för att vi tror att det är det gladaste beslutet för alla människor som tids nog kommer spela det, skrev spelets regissör Hiedtaka “Swery” Suehiro i en ny Kickstarter-uppdatering. Därför ber vi er ödmjukast att vänta lite till innan ni kan lägga händerna på The Good Life.

Utvecklingen av spelet verkar dock fortlöpa relativt smidigt.

– Genom denna ett år och några månader långa period har teamet jobbat hårt på att fastställa detaljerna angående vilken typ av spel The Good Life är menat att vara.

– De har motstått mina galna manifest och fortsatt jobba hårt med att utveckla spelet. Grafiken har uppdaterats jämfört med hur den ursprungligen såg ut under kampanjen, och vi har till och med utökat kartstorleken så att du kan sänka tänderna ännu djupare in i den värld vi skapat.

Övriga nyheter i The Good Life inkluderar “fler bakgrundsdetaljer”, mer tillgängliga butiker, och fotograferingsverktyg. Du kan läsa mer om dessa nyheter och en hel rad andra mysiga detaljer i den fulla Kickstarter-uppdateringen, som även inkluderar en video som jämför den gamla grafiken med den nya.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar