facebook_pixel
Svenska hardcore-bandet Refused gör musik för Cyberpunk 2077

Svenska hardcore-bandet Refused gör musik för Cyberpunk 2077

Under E3 fick vi reda på att Keanu Reeves kommer spela en stor roll i CD Projekt Reds kommande sci-fi-rollspel Cyberpunk 2077, detta eftersom han bor inuti spelarens huvud och kommer närvara från äventyrets början ända till slutet (bortsett från de där ursprungsberättelserna då, antar vi).

Keanu Reeves tar rollen som Johnny Silverhand, en stor profil inom Cyberpunk-universumet, som även är den huvudsakliga sångaren för glamrockbandet Samurai, som du kan läsa mer om på den officiella wikin. Och nu har det visat sig att Samurai även kommer vara med i Cyberpunk 2077, och de gestaltas av inga mindre än det svenska hardcore-bandet Refused från Umeå, och du får ett smakprov av deras musik i Youtube-klippet nedan.

Samurai (Refused) kommer också göra en hel “greatest hits”-EP, som kommer inkludera musik “tungt inspirerad av det ursprungliga källmaterialet, så väl som helt nya låtar skapade av bandet exklusivt för Cyberpunk 2077“.

Här är ett smakprov av Samurai i Cyberpunk 2077.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar