facebook_pixel
Super Monkey Ball: Banana Blitz HD har avslöjats, kolla in första trailern!

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD har avslöjats, kolla in första trailern!

För exakt en vecka sedan skrev vi om det nya Super Monkey Ball-spelet som hade dykt upp för granskning i Taiwan. Och nu har det visat sig att det rör sig om Super Monkey Ball: Banana Blitz HD, en remaster av det klassiska Wii-spelet från 2006, och nedan ser du den allra första trailern!

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD släpps den 29 oktober, men bara till konsoler, då pc-releasen är planerad för “vintern 2019”, vilket rimligtvis borde innebära någon gång i december, innan årsskiftet? Spelet har också en produktsida på Steam där vi kan läsa att det bjuds på över 100 färggranna banor med diverse plattforms- och pusselutmaningar, och därtill kan man även utmana familj och vänner (lokalt) i tio olika partyspel.

Slutligen, om du tar ditt bollrullande på allvar, bjuds det även på time attack och det “knäckande uthållighetsläget” Decathlon, tillsammans med onlinebaserade leaderboards (låter det som).

Här är debuttrailern för Super Monkey Ball: Banana Blitz HD.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar