facebook_pixel
Sumo Digital utvecklar två nya projekt tillsammans med 2K Games

Sumo Digital utvecklar två nya projekt tillsammans med 2K Games

Brittiska Sumo Digital har ett chockerande antal järn i elden vid varje given tidpunkt, eller i alla fall känns det som det – alldeles nyligen släppte man kartracern Team Sonic Racing (recension) och tidigare i år såg man också till att det gravt försenade Crackdown 3 äntligen blev färdigt (recension).

Därtill lär man fortfarande hålla på med att utveckla Dead Island 2 för Deep Silver (även om det gått ett helt år sedan vi sist uppdaterades om det) och nu har man också utannonserat två nya samarbeten tillsammans 2K Games via världens mest sparsmakade pressrelease, som enbart berättar att det ena spelet utvecklas hos Sumo Digital-studion i Sheffield, medan det andra filas fram hos nyligen uppköpta Red Kite Games.

Vilka typer av spel det rör sig om får vi inga officiella indikationer för, men en jobbannons eftersöker en technical director som gärna får ha “erfarenhet av ledande roller under utveckling av actionspel i förstaperson” samt “erfarenhet av att jobba med produkter baserade på nya ip:n” och “erfarenhet inom spel som en service”.

Vi återkommer till ärendet när mer information finns.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar