facebook_pixel
Starcraft-personligheten Geoff “Incontrol” Robinson har dött vid 33 års ålder

Starcraft-personligheten Geoff “Incontrol” Robinson har dött vid 33 års ålder

Starcraft-kommentatorn och den före detta proffsspelaren Geoff “Incontrol” Robinson gick bort i lördags som ett resultat av plötsligt sjukdom. Budet har nått oss via den älskade personlighetens Twitter-konto, där eventuella donationer ombeds skänkas till Southern California Bulldog Rescue.

Någon större beskrivning av sjukdomsfallet får vi inte, och just nu vill hans familj sörja tragedin i fred, medan de smälter händelsen och förbereder ett officiellt avskedsmeddelande. Under proffskarriären var Geoff Robinson en av de första spelarna som bjöds in att spela Starcraft 2 under dess pre-beta-period, och han var även kapten för det respekterade Strarcraft-laget Evil Genuises innan han sadlade om till kommentator och streamare.

Vi på PC Gamer sörjer med alla som drabbats, och hoppas att familj och vänner kan ta sig igenom denna prövande period. Här är tweeten som levererade det tragiska budet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar