facebook_pixel
Starcraft Cartooned är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Starcraft Cartooned är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Förra månaden skrev vi om det nya grafikpaketet till Starcraft: Remastered, som ger Blizzards pånyttfödda rts en helt ny tecknad look av gänget hos Carbot Animations. Grafikpaketet, som går under namnet Starcraft Cartooned, är ute nu och kostar 10 euro via Battle.net. Kolla in lanseringstrailern!

Starcraft Cartooned ritar om varje enhet, byggnad, karta, meny och storyuppdrag i Starcraft: Remastered, och man kan också spela det online tillsammans med spelare som inte använder grafikpaketet, trots att någon, någonstans, säkert klagar på att det ger en tävlingsmässig fördel (eller tvärtom). I övrigt är Starcraft: Remastered fortfarande Starcraft: Remastered, och själva spelmekaniken fungerar precis likadant som tidigare.

Här är lanseringstrailern för Starcraft Cartooned.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar