facebook_pixel
Sea of Solitude är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Sea of Solitude är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Under EA Play i fjol premiärvisades Sea of Solitude, ett finstämt äventyr i Ico-stil av tyska Jo-Mei Games, som beskrivs som “en personlig resa för att överkomma en ung kvinnas inre ensamhet”. Och nu har spelets nästan i skymundan släppts via Origin, och nedan ser du lanseringstrailern!

Sea of Solitude kostar 20 euro (eftersom jag bor i Finland så är det fullt omöjligt att komma åt priserna i kronor!) vilket känns rätt överkomligt för den här typen av spel. Det ingår också i Electronic Arts prenumerationstjänst Origin Access Premier (som det mesta annat på Origin) men det är svårt att säga något om spelets kvalitet ännu, då recensionerna lyser med sin kompletta frånvaro, till och med hos Metacritic. En ansträngning för att hemlighålla en massiv positiv överraskning, eller ett försök att dölja ett mediokert spel?

Här är lanseringstrailern för Sea of Solitude.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar