facebook_pixel
Samlingspaketet The Walking Dead: Telltale Definitive Series släpps i september

Samlingspaketet The Walking Dead: Telltale Definitive Series släpps i september

Det såg mörkt ut ett tag, men till slut fick vi vi faktiskt de två sista avsnitten av The Walking Dead (recension), även om de utvecklades av Skybound Games istället för insomnade Telltale Games. Som en del av den här övergången blev serien exklusiv för Epic Games Store, och nu kommer ett samlingspaket!

The Walking Dead: Telltale Definitive Series kommer nämligen rullar ut via Epic Games Store den 10 september, och utöver de fyra kompletta säsongerna innehåller det även miniserien Michonne, dlc:t 400 Days, timtal av kommentarspår av utvecklarna, en kortfilmsdokumentär och möjligheten att använda “graphics black”-filtret genom hela serien, som introducerade i The Final Season som en hyllning till Robert Kirkmans ursprungliga serietidning. Dessutom kan vi även vänta oss finslipad läppsynkning och övriga visuella nyheter.

Här är en trailer för The Walking Dead: Telltale Definitive Series.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar